Sorsot húztunk – tarot kártya olvasás

Mindig is érdekeltek az energiák, a miértek – borzasztóan hiszek abban, hogy semmi sincs véletlenül, minden mindennel összefügg, akkor is, ha mi ezt nem látjuk. Hiszek a karmában, hiszek az önismeret ködös útvesztőiben, hiszek abban, hogy ezek a szálak mintegy láthatatlan damilként feszülnek ember és ember között : sokszor mondom, hogy mindenki egy leckét tartogat számunkra, akivel találkozunk. Nem mondom, hogy nagyon kiélezett vagyok még ezekre, de sokkal tisztábban látom „át” az embereket, vagy legalábbis kapirsgálom, hogy kitől mit tudok tanulni, mit hoz az én életembe. Jó emberismerőnek mondanám magam, de maradjunk annyiban, hogy a legjobbat akarom mindenkiben elsőkörben látni.

Mindenesetre alapból érdekel a téma és jelenleg elakadást érzek az életemben – elég nagyot. Beára egyébként TikTokon figyeltem fel, aztán instagramon is elkezdtem őt követni. Valahogy beszélgetni kezdtünk, valószínűleg az asztrológia kapcsán, amiben szintén jártas és az egyik alkalommal tartott egy ingyenes szeánszot az instagramon. Kértem egy lapot – semmi,de az égvilágon semmi nem volt, ami eszembe jutott volna, egyszerűen az akkori helyzetem érdekelt. Az a lap, akkor és ott arra sarkallt, hogy vágjak bele – végül sikerült összeegyeztetnünk Beával egy online tarot tanácsadást.

1,5 órán át beszélgettünk – azért szeretném a szkeptikusok számára elmondani, hogy nem fekete-fehér,igen-nem-re kell itt gondolni, és Bea úgy húzta ki a lapokat és úgy vázolta a saját helyzetemet világosan és érthetően, hogy SOHA nem találkoztunk előtte, nem tudhatta életem azon szakaszait, eseményeit amire rávilágított. Nagyon szépen ívelt a beszélgetésünk – ültem és nem bírtam nem mosolyogni, még akkor is, amikor a negatív aspektusok is előkerültek. Egyrészt órási kő esett le a szívemről, hogy oké, a negatív része is reális és végre tisztán látom a negatív részét. Hogy mivel állok szemben, mivel kell még dolgoznom. Egy-egy felismerés elemi erővel hatott, hogy basszus! Tényleg! Olyan könnyedén tapintott rá, számomra olyan volt, mint egy nagy puzzle – néhány részletet szinte azonnal helyére pattintottam, de még akadnak kevésbé érthető szegmensek dehát nem is kell mindent egyből felfogni,érteni és ez benne a szép: minden változik és semmi sem állandó.

Én két dolgot írnék mindenkinek receptre: terápiát és tarot kártya olvasást. Az elsőt azért, hogy az önismeretét mindenki fejlessze, mert annál szebb és annál kifizetődőbb nincs, mikor az ember a traumáiból újjászületik és képes úgy átforgatni magában, hogy az leckévé, tudássá érjen. A másodikhoz pedig mindenképp Beát ajánlanám,mert vele egy kicsit madártávlatból de mégis közelről tudod szemlélni az életedet – ott vannak a válaszok benned, végig, mindenkiben, vagy legalábbis azt gondolom az életünk folyamán csak jól kell kérdeznünk ahhoz, hogy átláthatóbbá váljon az, hogy miért úgy reagálunk, miért úgy döntünk, ahogy. Bea így első blikkre nekem egy mentorhoz volt hasonlítható – valaki, aki fogja a kezed, ismeretlenül, nem ítélkezik, ő csak egy közvetítő magadhoz. Tolmács, ha nagyon sarkosan fogalmaznék. Nem fogja neked a lottó ötös számait megmondani, azt sem, hogy holnapután eljegyeznek-e, azt sem fogja elmondani, hogy holnap költözz külföldre – szóval ezt felejtsd is el. De azt megkérdezheted tőle, hogy a terveid jó irányba mutatnak-e, milyen energiák mozognak körülötted, és azok a nehézségek amelyekkel jelenleg dacolsz, mennyire reálisak.

Ha téged is érdekel az asztrológia, a tarot, akkor ajánlom Beát, nyugodtan keresd! 🙂

Kép forrása: ismeretlen, de ha tudjátok kié, akkor taggeljétek pls! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük